You are currently viewing תמיד נגמר הכסף לפני המשכורת הבאה? תעשו את זה!

תמיד נגמר הכסף לפני המשכורת הבאה? תעשו את זה!

לחיות מתלוש לתלוש זה תמיד מאתגר. אבל זה יכול להיות אפילו יותר מלחיץ אם תמיד נגמר לך הכסף לפני המשכורת הבאה שלך.

 

למצוא דרך להפסיק לגמור את הכסף לפני יום המשכורת היא לרוב קלה יותר לומר מאשר לעשות. עם זאת, סביר להניח שזה אפשרי. היום אני חולק את הטיפים המובילים שלי שיעזרו לך להגיע ליום המשכורת מבלי לגרד את החלק התחתון של חשבון הבנק שלך.

שאל את עצמך: למה תמיד נגמר לי הכסף?

דבר ראשון, חשוב להסתכל בצורה פתוחה וכנה על הכספים שלך. כאשר אתה מסתכל מקרוב על הרגלי ההוצאות שלך, זה יכול להיות קל לשפוט את עצמך בחומרה. אבל בבקשה אל תעשה את זה!

 

במקום זאת, פשוט היו כנים עם עצמכם. אם אתה זקוק לעזרה להיות כנה מבלי להיות ביקורתי מדי, שקול לבדוק כמה מהטיפים שלנו בנושא חשיבה. אלה יכולים להביא אותך למרחב הראש הנכון לגשת לכספים שלך ללא שיפוט.

 

רק להסתכל על איך אתה מוציא את הכסף שלך יכול להוביל אותך לשורש הבעיה. אולי אינפלציית אורח החיים יצאה משליטה. או שאולי המשכורת שלך פשוט לא מספיקה כדי לכסות את היסודות. לחלופין, אתה מקבל תשלום חודשי ואינך יכול להבין כיצד להאריך את ההמחאה שלך.

 

החדשות הטובות הן שזה בהחלט אפשרי לבצע שינויים בכספים שלך. המעבר ליום המשכורת עשוי להיות לא כל כך מאתגר עם מהלכי הכסף הנכונים.

 

אז, האם אתה מוכן לראות איך זה מרגיש שלא נגמר הכסף כל הזמן? עבדו על הטיפים האלה כדי להפסיק לגמור את הכסף לפני יום המשכורת.

1. תסתכל על ההוצאות שלך

אם לעתים קרובות נגמר לך הכסף, המקום הראשון לחפש בו הוא ההוצאות שלך. המטרה של זה היא לעזור לך באמת להבין לאן הכסף שלך הולך.

 

זה יכול להיות קשה להגיע לעומק הבעיה מבלי לצלול עמוק לתוך הרגלי ההוצאות שלך. אם אתה צריך עזרה במעקב אחר ההוצאות שלך, בדוק את כלי התקציב המועילים האלה.

 

במקרים מסוימים, ההוצאה שגורמת לך לגמור את הכסף תהיה ברורה עד כאב. לדוגמה, ייתכן שאתה מוציא יותר מדי במסעדות, או שהפרמיות לביטוח הרכב שלך עשויות להיות גבוהות מדי. תהיה הסיבה אשר תהא, עיון בהוצאות שלך יאיר את כל הבעיות הבולטות.

 

תוכל לעשות זאת על ידי עיון בפירוט כרטיס האשראי והחיוב שלך בשלושת החודשים האחרונים. זה יכול לעזור לך לקבוע את אזורי ההוצאה הגבוהים ביותר שלך. לאחר שעשית זאת, תוכל לעקוב אחר ההוצאות העתידיות שלך בעזרת יומן הוצאות.

 

יומן הוצאות לא רק יעזור לך לראות לאן הכסף שלך הולך בזמן אמת, הוא גם יעזור לך להעריך איך אתה מרגיש רגשית בכל פעם שאתה מוציא.

2. נסה שיטת תקציב חדשה

אם אתה מתקשה להגיע למשכורת הבאה, אז זה הזמן לנסות שיטת תקציב חדשה. תקציבים הם לא מידה אחת. במקום זאת, תצטרך למצוא תקציב שמתאים למצב שלך.

 

ישנן שיטות תקציב רבות לבחירה. לדוגמה, שיטת כלל 80/20 היא שבה אתה משתמש ב-80% מההכנסה שלך לצרכים ולרצונות שלך וחוסך 20%.

 

זכרו שסוג התקציב הטוב ביותר הוא זה שמתאים לכם. זה בסדר לנסות שיטות תקציב ואפליקציות מרובות עד שתמצא את העבודה המתאימה לך ביותר.

3. חפשו דרכים לחסוך משהו בכל תלוש משכורת

כשצצות הוצאות בלתי צפויות, זה יכול להיות קשה מאוד להגיע ליום המשכורת. זה הזמן שבו קרן חירום באמת יכולה להיות שימושית. קרן חירום היא מחסנית חיסכון ספציפית שנועדה לעזור לך לכסות את כל מה שהחיים מזמנים לך. למשל, אם אתה רוצה לחסוך כסף לחופשה משפחתית תוכל לשים בצד כמה שקלים כל חודש. כמובן שמומלץ להשתמש בקוד מבצע לבוקינג בהזמנת מלון.

 

אם לעתים קרובות נגמר לך הכסף, בניית קרן חירום יכולה להיות התשובה. כמובן שחסכון בכסף יכול להיות קל יותר לומר מאשר לעשות. אבל זה רעיון טוב לכלול את יעד החיסכון הזה בתקציב שלך.

 

למרבה הצער, החיים לעתים קרובות זורקים עליך הוצאה כאשר אתה הכי פחות מצפה לה. נסה להכין את עצמך על ידי הפרשת משהו בצד בכל תלוש משכורת.

 

אחת הדרכים להקל על החיסכון היא לבצע הפקדות אוטומטיות לחשבון החיסכון שלך בכל פעם שאתה מקבל תשלום. כך הכסף כבר נחסך לפני שיש לך הזדמנות לשקול לעשות איתו משהו אחר!

 

מאמר זה נכתב בשיתוף עם https://www.jemix.co.il/.